Van tochtig oud huis naar comfortabel voor de buis! 

Veel bewoners kampen met tocht- en vochtklachten en een oplopende energierekening. Met BETER OP DE METER slaat u twee vliegen in één klap. De woning blijft betaalbaar én uw bewoners zitten er weer warmpjes bij. Maar er zijn meer voordelen voor uw bewoners.

Tijd voor aandacht
Tijd voor aandacht

Dankzij de kant & klaar pakketten hoeven we niet meer na te denken over de energetische maatregelen die nodig zijn om de woning te verbeteren. Samen met experts op het gebied van gevelaanpak, binnenklimaat en installaties hebben wij dit namelijk al uitgezocht en uitgerekend. We kunnen direct aan de slag! Hierdoor kunnen we samen met u, al onze aandacht focussen op de wensen en het comfort van de bewoners.

Weg vocht en tocht

“Het wordt maar niet warm in huis”. Een veelgehoorde klacht van bewoners in naoorlogse portiekflats en rijwoningen uit de vorige eeuw. De thermostaat staat hoog, maar door toch en vocht in huis blijft het onaangenaam in huis. Met BETER OP DE METER komt hier snel een eind aan. In slechts vijf dagen vindt een fikse upgrade plaats doordat de volledige schil wordt aangepakt. Het resultaat: meer comfort, een gezond binnenklimaat en een lagere energienota. En dat levert u heel veel BLIJE bewoners op!

Draagvlak en begeleiding
Draagvlak en begeleiding

Onze bedrijven zijn gerenommeerde renovatiespecialisten dus met de bouwkundige en technische insteek zit het wel goed. Maar ook uw bewoners zijn bij ons in goede handen! Want wij begrijpen als geen ander uw zorg voor tevreden huurders. Wij hebben zowel vooraf als tijdens de uitvoering veel aandacht voor communicatie. Van draagvlakmetingen tot oplevermiddag beschikken we over allerlei tools om het contact zo goed mogelijk te houden. Wij werken uitsluitend met teams die begrijpen wat het betekent om – hoe snel en efficiënt we dat ook organiseren – in bewoonde staat te renoveren.