Doe mee!

Meer blije bewoners, een lagere energierekening en veel CO2-reductie! Uw challenge is ook onze challenge! Wij dagen onszelf uit om samen met u zoveel mogelijk woningen te verduurzamen. Wie doet er met ons mee? Wij zoeken corporaties die met ons samen onze BETER OP DE METER concepten willen implementeren en verbeteren! Want innoveren doe je samen. 

Mee doen? Neem dan contact op met één van onze renovatiespecialisten. 

Onze aanbiedingen:

N=1
N=1

Met BETER OP DE METER kunnen we - samen met een corporatie - in portiekflats starten met één (proef)woning: N=1. Zo kunnen we samen leren en in de flat draagvlak creëren voor de volgende portiekwoningen. Doe mee!

Aanpak op maat
Aanpak op maat

Met BETER OP DE METER gaan we ALTIJD voor een energiebesparing die past bij uw mogelijkheden. Onze kant & klaar oplossingen zijn daarom modulair samengesteld zodat u in haalbare stappen naar het gewenste niveau komt. Dat maakt BETER OP DE METER bij uitstek een duurzame oplossing. Kiest u bijvoorbeeld nu voor een ingrepenpakket van 50% reductie? U maakt dan een flinke labelsprong, verbetert per direct het wooncomfort en kunt met hetzelfde budget meer woningen aanpakken. U bent dan NOM-ready en kunt op een later tijdstip met onze BETER OP DE METER-upgrade slim en snel opschalen tot 80% of 100% reductie! Het is ook mogelijk om met BETER OP DE METER  direct voor 100% besparing en verbetering te gaan. We kijken graag samen met u naar de beste oplossing. 

BOM rekent mee!
BOM rekent mee!

Wat is er NU nodig in de woning? Een keuken-badkamer-toilet aanpak? Het opknappen van de gevel? Laten we dan samen kijken hoe we NU al BETER OP DE METER-maatregelen kunnen doorvoeren en samen uitrekenen, wat voor bewoners èn corporatie de beste (ook financiële) deal is.